Нели Петкова открива четвъртия "Парк фест" в Студентски град, София на 29 септември със самостоятелен концерт. В репертоара са включени популярните песни "Аз и Ти", "Сега е момента", "Не искам", "Ain't Thinking 'Bout You" и др., както и акапелни изпълнения на народни песни, с които изпълнителката вдига на крака публиката и на международните сцени.

Снимка: Личен архив

Фестивалът, който отново ще се проведе в парк "Студентски" в столичния Студентски град започва на 29 септември и продължава до 2 октомври включително. Старт на събитието ще даде Нели Петкова, като в следващите дни с хитове на живо ще зарадват публиката Графа, Скандау & Duli & Mati и Стефан Вълдобрев.

Снимка: Личен архив

Както обикновено хубавата музика ще върви ръка за ръка и с много атракцииони, които ще поднесе огромния лунапарк, изграден на мястото. Най-новото предизвикателство е Полет с балон или т.нар. панорамно издигане с балон, което със сигурност ще едно от най-големите преживявания за гостите на фестивала. И всичко това с Вход свободен, Концертът е с начало 20.ч

Снимка: Личен архив