Преди почти две седмици Поли Генова успешно заблуди своите почитатели, карайки ги да мислят, че официално е узаконила връзката си със своя любим. Тогава певицата сподели фотография, запечатала страстната целувка между нея и Джоузеф Шардън, който я е вдигнал във въздуха, носейки я на ръце, а зад тях се вижда черен спортен автомобил "Ford Mustang" с надпис "Just Married", стоящ на мястото на регистрационния номер.

Вместо обаче да уточни, че изображението е заснето по време на снимките на последния ѝ видео клип към песента "No More", както всъщност се оказа в последствие, тя като че ли съвсем умишлено подлъга последователите си в Инстаграм, озаглавявайки публикацията си "Младоженци", а също така допълни илюзията, добавяйки емотикони във формата на сърце и пръстен.

Вижте снимки на Поли >>

Разбира се, блондинката можеше да обясни каква е истината, слагайки край на това недоразумение, ако бе отговорила поне на една от безбройните честитки в коментарите, написани от подведените потребители на платформата...

Само че тя така и не го стори, оставяйки пожеланията за щастлив семеен живот мълчаливо да се трупат под нейния пост.

Снимка: Официален профил в Instagram

Сега бившата участничка от предаването за имитации "Като две капки вода" отново привлече вниманието към себе си с нова радостна вест, която този път е съвсем реална. Преди броени часове тя изненадващо сподели, че очаква второ дете. Стори го посредством кратко видео, направено по време на ваканцията ѝ на морето, където е в компанията на своя любим и техния 2-годишен син Даниел. В кадрите тя носи черен бански на бяло райе от две части, показващ наедрелия ѝ корем, който първородния ѝ наследник на два пъти целува по заръка на родителите си. В типично неин стил, разкриващ само част от цялостната картина, Поли не посочва нито в кой месец на бременността е, нито какъв е полът на бебето. Имайки предвид обаче решението ѝ да държи личния си живот далеч от публичното пространство, както се казва, все пак и това е нещо.

"Очаквайте скоро", е написала Генова.

Сред първите, поздравили я, бяха колежката ѝ Михаела Филева, която навремето зае нейното място като съдия в "Гласът на България", лекоатлетката Ивет Лалова, както и половинките на Дидо от група "D2" - Юлия Кулиш, и тази на Орлин Павлов - Диана Великова, пожелали ѝ безпроблемно и лесно раждане.

Изпълнителката на "If love was a crime", представила България на Евровизия два пъти, даде живот на първото си отроче през април 2019 г. В началото на миналата годината тя призна, че партньорът ѝ е холандец, а освен това сподели намерението им да живеят в България. Тогава тя кажа, че той не говорел български, но имал огромното желание да научи нашия език.

Поли с Джоузеф и сина им Даниел

Снимка: Instagram Poli Genova/ Krasena Angelova

Двамата се запознават преди няколко години на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи новината лично и лети със самолет до любимия.

През първите месеци след появата на бебето, Поли ревностно криеше лицето му, както и това на неговия баща, но през отминалия ноември в крайна сметка прецени, че е настъпил моментът да разбули мистерията, като за целта публикува техни снимки във виртуалното пространство за първи път.