Приянка Чопра и Ник Джонас са сгодени от седмица, твърди People. 25-годишният певец предложил брак на любимата навръх рождения ѝ ден.

Вижте снимки на Приянка и Ник >>

Двойката, която се среща от два месеца, е била в Лондон. Джонас се бил подготвил с пръстен, закупен от Tiffany в Ню Йорк, твърди източник на изданието.

"Те са толкова щастливи", споделил близкият до двойката. Джонас и Чопра все още не се потвърдили новината. "Семейството ми и приятелите му не са го виждали никога толкова щастлив. Много се вълнуват за него. Той наистина има сериозни намерения към нея", допълва източникът.

Режисьорът на индийския филм Bharat - Али Абас Зафар, съобщи в Туитър, че актрисата няма да бъде вече част от проекта му. С игра на думи той споменава името на Ник и допълва, че всички са много щастливи за нея, а екипът му ѝ пожелава много любов и щастие.

Новината за годежа идва два месеца, след като Джонас и Чопра се събраха през май. Прес последните няколко седмици 25-годишният певец и актрисата бяха засечени на няколко пъти от папараци, а Приянка заведе Ник при майка си в Индия.