Рокаджията Ники Сикс и съпругата му Кортни Бингам са станали родители на момиченце.

Вижте снимки на Кортни и Ники >>

Бебето - първо за съпружеската двойка и пето за басиста на "Мотли крю", се е появило на бял свят на 27 юли, , съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА

Щастливите родители лично са оповестили раждането му в Инстаграм. От публикациите им става ясно, че дъщеря им ще носи името Руби. Ники и Кортни са публикували една и съща снимка с бяла ретро бебешка количка, пълна цветя. Към кадъра двамата са написали различни послания.

"Нашето момиченце Руби се роди в събота, 27 юли. Толкова съм благодарен на Светия отец, че благослови Ники и мен с най-сладкото най-ангелско божие дете. Руби е по-ценна и по-красива, отколкото някога съм си представяла. Нейният специален дух просто излъчва. В момента, в който нашият доктор я постави върху мен след 18-часово раждане, сърцето ми просто се разтопи и аз веднага се влюбих, тъй като животът ми за миг се промени завинаги. Никога не съм знаела, че съществува такава любов. Толкова съм развълнувана да бъда мама и знам, че Ники ще бъде най-прекрасният татко, както е за моите четири доведени деца. Руби се справя фантастично у дома. Тя здрава с много коса като Ники и дълги крака  като мен. Благодаря за цялата любов и добри пожелания по време на цялата ми бременност. Обичаме ви. Бог е добър!", написа развълнуваната майка.

Щастливият татко, който за пореден път се сблъсква с чудото на бащинството написа:

"В събота вечер съпругата ми Кортни и аз посрещнахме в нашия свят и семейство много красиво момиченце на име Руби Сикс. Смело момиченце с много коса. Тя е 5-ата Сикс, присъединявайки се към двете си сестри и двамата братя. Бащинството винаги е било най-голямата радост в живота ми... И Кортни е толкова естествена в ролята на майка. Бих искал да благодаря на нашето семейство и приятели за цялата любов и подкрепа (и цветя). Вече я тренираме да заспива с метроном и аз ѝ взех розов бас."

Двойката съобщи през февруари тази година, че очаква момиченце.

60-годишният Ники Сикс и 33-годишната Кортни Бингам са семейство от 2014 г.

Рокаджията има още четири деца - двама сина и дъщеря на възраст между 27 и 23 години от брака си с модела Бранди Бранд. От втората си жена, актрисата Дона Дерико, Ники Сикс има 18-годишна дъщеря Франки-Джийн, припомня изданието.