Силната любов на Никол Станкулова към животните не е тайна за никого. Все пак неведнъж сред 24-часовите ѝ истории в социалната мрежа присъстват снимки на очарователни четириноги с тежка съдба, които, останали на улицата, си търсят нов дом. Факт е, че светлооката красавица често се притича на помощ на тези изгубени души, опитвайки се да им осигури едно по-добро бъдеще, но именно заради привързаността ѝ към тях, тя се оказа в забавна ситуация, в която без малко да открадне куче от стопанина му...

Преди часове популярната от малкия екран хубавица качи в личния си Инстаграм галерия от три изображения, с които разказа на своите последователи повече за случилото се.

Вижте снимки >>

"За малко да открадна този огромен красавец от чудесния му стопанин! Проблемът дойде от това, че вече съм травмирана от всички идиоти, които си изоставят и подхвърлят кучетата някъде, защото "вече не можели да се грижат за тях" - например, защото имат бебе! Когато го видях сам, завързан на моста, спрях по средата на кръстовището и си дадох сметка, че е ако е изоставен - няма да има шанс, понеже най-трудно се намират стопани за най-големите породи (макар и породисти)! Седнах до него и казах си: "Чакам 15 мин. и го качвам в колата, каквото ще да става вкъщи"! Аз притеснена, а той - абсолютно спокоен", пише тя.

Не след дълго обаче се появява собственикът на кучето и се оказва, че то изобщо не е безпризорно. Двамата се заговарят, а впоследствие Станкулова споделя, че е останала с прекрасни впечатления от мъжа, който е имал съвсем основателна причина да остави за малко домашния си любимец самичък.

"Рядко виждам стопани, които дълго време могат да говорят за кучето си с толкова любов! Просто го е вързал, за да влезе и да си купи хляб. Иначе се грижат прекрасно за него", обяснява Никол.

В края на публикацията си, събрала към момента хиляди харесвания, тя хумористично изтъква, че въпреки добрите си намерения, само секунди са я делили от това да се превърне в "доказан крадец", за което обвинява безотговорните хора, готови изхвърлят своите питомници от живота си, обръщайки им гръб.

"Наплашени сме от тях. Не си взимайте куче, ако по-късно ще си търсите оправдание да го оставите! Искам пак да се извиня на човекa, който щеше да остане без Неро за една бройка!", с тези думи завършва постът на водещата на прогнозата за времето.