На 1-ви декември т.г. Никой Бареков получи най-прекрасния, макар и подранил, подарък за Коледа. Тогава неговата половинка Мария Календарска сбъдна мечтата на бившия евродепутат, който е баща на четири момчета, и най-после го дари с дъщеричка.

По онова време хубавата вест обяви самият Бареков, споделяйки в личната си Фейсбук страница песента "L'Italiano" на Тото Кутуньо.

"Buongiorno, принцеса Мария Барекова", написа той, издавайки, че наследницата му ще носи името на своята майка.

Вижте кадъра >>

Сега, малко повече от седмица по-късно, щастливото семейство е у дома си, радвайки се на дните преди светлите празници. Това стана ясно от последната публикувана снимка на Николай в социалната мрежа, която той сподели преди часове, разкриваща как любимата му и новороденото биват изписани от родилното в столична болница. На кадъра журналистът позира до жена си в един от коридорите на здравното заведение, държейки в ръце бебешко кошче за автомобил, в което се намира момиченцето.

Те съвсем умишлено са застанали до цифрата 5, изписана върху червена стена, обозначаващата етажа, на който се намират, тъй като точно толкова е и броят на децата му - Николай, Александър, Виктор, Антони и Мария, като единствено първородния му син е от бившата му съпруга Евгения, а останалите - от настоящата.

Николай Бареков със семейството си

Снимка: Facebook

За бременността на Календерска стана ясно в средата на август т.г., след като се появи с видимо наедрял корем на протеста, състоял се пред имота на бизнесмена Иво Прокопиев над скалите в местността Буджака, организиран от самия Бареков. Роклята с широка кройка, която брюнетката носеше, не успя да прикрие факта, че очаква още една рожба от обективите на телевизионните камери, отразяващи случващото се на място.

Преди почти 2 години бившият евродепутат Николай Бареков обяви, че ще се бори с демографската криза в България като прави деца и ще спре едва когато числеността им достигне броя на играчите в един футболен отбор. Днес по всичко изглежда, че планът му се развива повече от успешно и той действително възнамерява да удържи на своята дума.

Николай Бареков с двама от синовете си

Снимка: Facebook