Николета Лозанова знае как да поддържа високия градус на страстите без значение от сезона или климатичните условия. Брюнетката не се притеснява от провокациите, с които привлича всеобщия интерес като магнит.

Вижте кадъра >>

Вчера половинката на футболиста Ники Михайлов отново нагорещи социалната мрежа, като сподели няколко изображения, които, поставени едно до друго, образуват една снимка. Но каква... Дръзкият кадър е заснет за парфюмерия, на която брюнетката е рекламно лице през последните години.

На черно-бялата фотографията Лозанова приковава вниманието с плътта си. Тя позира чисто гола, обгърната от голяма верига, която прикрива интимните ѝ части.

Последователите на плеймейтката в официалната ѝ Инстаграм страница не скриха възхищението си към фотоса, като отправиха редица комплименти под формата на коментари.

"Супер креативна снимка", "Това е страшно добро" и "Много яка", са само част от суперлативите, придружени с множество емотикони във формата на сърца, целувки и огнени пламъци, които се редят в профила ѝ в сайта са фотосподеляне.