Доскоро Николета Лозанова и половинката ѝ - Ники Михайлов, бяха на екзотична и гореща почивка в далечен Виетнам. Именно там двойката посрещна новата 2020 г., като през цялото време брюнетката радваше своите последователи в социалните мрежи с кадри, разкриващи мигове от престоя им.

Вижте снимки >>

Съдейки по изображенията, времето, което плеймейтката и футболистът прекараха в азиатската страна, определено бе наситено с незабравими преживявания, за което допринесе и райската обстановка на мястото. Но както се казва: всяко хубаво нещо си има своя край... Макар че поговорката май важи само за единия от тях.

Докато интензивните тренировки на вратаря на Левски вече са в разгара си, Николета продължава с удоволствията, този път в Благоевград. Преди дни тя сподели галерия от снимки в официалната си Инстаграм страница, на която позира върху леглото в хотелска стая, облечена с дълга бяла рокля тип "риза", чиито копчета е оставила разкопчани, създавайки дълбоко V-образно деколте. Талията ѝ е прибрана с кафяв колан, а визията ѝ се допълва от боти и дамска чанта.

"Взимам ви с мен (виртуaлно), цели три дни, отдадени на релакс и пълноценни моменти", гласи посланието на публикацията ѝ.

Ден по-късно тя "заведе" почитателите си в спа центъра на хотела, споделяйки фотография, на която стои пред обектива в цял черен банки с отвор на гърдите, чиито странични части са високо изрязани. Косата ѝ е вдигната с хавлиена кърпа, а тя самата изглежда изцяло се наслаждава на престоя си, като на масичка до нея стои охладено шампанско.

Само преди часове плейметката публикува поредния кадър, на който стои върху прозрачен пластмасов стол. На него тя носи единствено кафяв кожен шлифер, пристегнат с колан и гледа изкусително към обектива.