Супер звездата Никос Вертис се завръща за нов, голям концерт у нас - на 8 март догодина. След изключително успешния му концерт в София преди месец, гръцкият изпълнител ще зарадва отново хилядите си феновете в България на същото място - в зала "Арена Армеец" и то навръх празника на жените - 8 март. Най-голямата концертна зала у нас отново ще се превърне в празничен бузуки бар, за да посрещне подобаващо, както дамите така и техните господа.

Билети за грандиозното събитие вече се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори - Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV. Цената на билетите е от 35 до 80 лв. според мястото в залата. На терена ще има разположени ВИП сепарета, които също са в продажба.

Снимка: Тикетпортал

Тазгодишният, дълго чакан концерт на Никос Вертис в България, се превърна в едно от най-големите музикални събития на пролетта и бе широко отразен, дори от гръцките медии.

"Колкото по-често идвам тук - толкова повече чувствам София като свой дом", сподели самият Никос Вертис при пристигането си на летище София тогава и добави, че много от клиповете му са снимани неслучайно точно тук.

На 8 март харизматичният изпълнител ще изпълни едни от най-големите хитове белязали впечатляващата му кариера и обещава още по-голяма експлозия от емоции, танци и чудесно празнично настроение за всички в залата.

Билети за концерта на Никос Вертис в зала "Арена Армеец" на 8 март 2023 г. можете да намерите ТУК.