Суперзвездата Никос Вертис пристига за голям концерт в София навръх 8-и март в зала "Арена София" с екип от 35 човека. Двадесет и пет от тях са музиканти, а три са певици, които също ще стъпят на сцената в най-голямата ни концертна зала. Изпълнителят с уникален глас и неустоима харизма ще зарадва дамите и техните господа с най-големите си хитове, за да направи тазгодишния женски празник наистина незабравим.

Миналата година, в същата зала, той остави без дъх близо 15 000 души, които се насладиха на уникалното му грандиозно шоу от най-висока класа изпълнено със страхотна музика, глас и емоции. Цялата зала неслучайно бе обсипана с цветя в израз на любов и възхищение към големия певец. На 8 март тази година гръцката звезда подготвя още по-бляскаво и емоционално шоу и обещава страхотно настроение за всички в залата.

Билети за събитието се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg и техните партньори - Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена София", книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV. Цената на билетите е от 35 до 80 лв. според мястото в залата. На терена ще има разположени VIP сепарета, които също са в продажба в системата на Ticketportal.

Съвсем наскоро изпълнителят пусна чисто нова песен със заглавие "I Left You in Yesterday - You're Crazy". Само за три дни видеото към сингъла събра над 250 хиляди гледания. Дали харизамтичният певец ще я изпълни на живо в София - предстои да разбрем съвсем скоро.

Снимка: Тикетпортал