Нина Добрев работи усилено, освен кариера на актриса, тя има и своите бизнес начинания, затова заслужава и подобаваща почивка. Тя се глези под лъчите на слънцето в Коста Рика с любимия си Шон Уайт, който наскоро се пенсионира. Филмовата звезда показва в Инстаграм красотите на природата, галопирайки с кон.

Шон приключи спортната си кариера - той е професионален американски сноубордист, трикратен олимпийски шампион. Малко след като се завърна от Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г., които белязаха последното му участие в този спорт, 35-годишният Шон се появи при Джими Кимъл, за да говори за последния си път, когато се състезава и какво следва за него.

Уайт каза, че 33-годишната му любима, Нина Добрев му е казала да направи списък с всички неща, които иска да свърши сега, след като се оттегли от спорта. Едно от тях беше да идат на Супербоул.

Снимка: Официален профил Инстаграм

Сега Нина публикува техни снимки от плажовете на Коста Рика с думите: "Ако това е пенсионерският живот, дали и аз да не се оттегля?". От снимките се вижда, че тя е избрала червен бански за плажно облекло, а Шон има голяма татуировка на рамото.

Тя показва и как пие "Jungle juice" в малко каменно басейнче, а последователите й се радват, като някои отбелязват, че усмивката й зарежда денят им и че е най-красивата жена.