Нина Добрев се появи в сексапилна черна рокля на партито на фондацията за справедливост на Амал и Джордж Клуни "The Albies". Нина написа в Инстаграма си: "Изключително важна вечер, за да осветим многото смели личности, които с голям риск са посветили живота си на правосъдието. Благодаря ви, Джордж и Амал Клуни за прекрасната вечер и че правите света по-добър". 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Парад от черни коли остави някои от най-известните личности на Холивуд в Обществената библиотека на Ню Йорк на Пето авеню за втория годишен "Albies", бенефис, организиран от Фондацията на Клуни за справедливост.

Вечеринката на семейство Клуни определено беше отлично и рядко за сезона парти, отбелязва "Ескуайър". Знаменитости от цял свят се събраха в Ню Йорк за втората годишна церемония, представляваща изобилие от бляскави тоалети - костюми, смокинги и рокли, и всичко това за добра кауза, казват още светски хроникьори. 

Вижте снимки от партито >>

Всички от Виола Дейвис, през Марк Ронсън до Донатела Версаче бяха там. Имаше и приятно напомняне за "Ocean's Eleven", когато Мат Деймън мина с Джордж Клуни по червения килим. 

В библиотеката Грета Геруиг и Ноа Баумбах разговаряха с Лорн Майкълс. В другия край на стаята Джон Красински и Емили Блънт бъбреха с Кийгън-Майкъл Кий. Близо до бара Хайди Клум пи бира със София Вергара, а Бари Дилър поздрави Мелинда Гейтс. Джасинда Ардърн, бивш министър-председател на Нова Зеландия, и Карим Хан, прокурор на Международния наказателен съд, също присъстваха.

Фондация Клуни е основана от актьора Джордж Клуни и Амал Клуни, международен адвокат по правата на човека. Събитието, председателствано от г-н и г-жа Клуни и Дарън Уокър, президент на Фондация "Форд", имаше за цел да отличи фигурите, описани като "защитници на справедливостта". Организаторите не разкриват сумата на събраните пари. 

"Излагането на проблема е голяма част от процеса и ние също искаме да бъдем част от решението", каза г-жа Клуни. "Така че това, което правим във всички наши инициативи, е предоставянето на безплатна правна подкрепа на жертвите, на които са им били нарушени основните човешки права".