Нина Добрев описа с усмивка инцидент, който претърпяла на яхта и коментира, че на нея все й се случват непредвидими неща пред своите 25,6 млн. последователи в Инстаграм.

"Искате ли да бъдете домакин на 3-дневно яхтено парти на Гран При на Монако? Какво може да се обърка? Когато аз съм замесена, винаги се случва нещо", написа актрисата в Инстаграм и показа ожуленото си коляно и как й го превързват.

 

Приятелите й казват, че поведението й е диво, но сърцето - златно.  Едните, че без рана не е Нина, други, че буквално е най- забележителният човек. 

Домакинството на яхтата е било свързано с винения й бизнес и промоция на различните еликсири в листата. 

Приятеля й Шон Уайт видимо се забавлявал на партито, а Нина е била облечена с дълга черна рокля, когато си ожулила коляното. Добрев сподели още, че й е отнело време да изтрезнее и да публикува снимки от пистата в Монако, шегувайки се, че понеже пилотите не могат да употребяват алкохол все някой е трябвало да свърши тая работа. 

Веднага след приключенията с яхта, с пенсионираният от спорта Шон са се отправили към Авиньон, за да отдъхнат, а той е озаглавил поста си: "Не искам да работя". Приятелите му го подканят да се ожени за Нина и питат дали там ще направи предложение.