Нина Добрев направо грабна внимание на благотворителната вечеринка на amfAR в Кан- толкова стройна, с тъмната си коса контрастираща на алената й рокля с акцент в деколтето - разкриваше прелестите й отвсякъде, но и все пак остави загадка пълната картина. Приятните форми на гръдната й обиколка събраха погледите на мъжете, но тя беше с половинката си Шон, шампион по сноуборд. От едната страна роклята имаше дълъг ръкав, завършващ с ръкавица. А Шон беше избрал класически смокинг. 

Embed from Getty Images

Те бяха сред гостите на събитието, което набираше средства за благотворителната дейност за организацията, и по време на което обяд с Робърт де Ниро беше продаден за 500 000 евро.

Embed from Getty Images

33-годишната актриса, която се прочу с участието си в "Дневниците на вампира", блесна, докато позираше в "Hotel du Cap-Eden-Roc". Кадрите направо са помагало как да оставиш едни мъж без дъх.

Embed from Getty Images

Тоалетът на Нина е дело на "Monot". Ева Лонгория, Уини Харлоу, Кара Делевин, Синди Бруна и Клеър Фой са само шепа от знаменитостите, които само през последните дни носеха облекла на ливанския дизайнер, а сега в редиците им се присъедини и Нина Добрев.