Всички добре знаем, че още от ранна възраст повечето момичета искат някой ден да станат принцеси. Само че ходът на времето постепенно променя това им желание, карайки ги да осъзнаят, че то завинаги ще остане просто една непостижима детска мечта, родена от наивността на възрастта. Така впоследствие голяма част от тях решават да поставят пред себе си нова цел, която упорито да преследват, забравили напълно за някогашния си копнеж. Има обаче и такива млади дами, които не са способни току-така да обърнат гръб на стремежа си за заветната корона, затова се опитват да я достигнат по друг начин - участвайки в конкурси, където тя идва с първото място. Разбира се, тиарата, която печелят в тях, далеч не може да се мери по стойност и значение с онези на истинските принцеси... но все пак е утешителна награда.

Не точно така мисли обаче носителката на тази за "Мис Плеймет 2017" Нора Недкова, която днес навършва 28 г., тъй като само преди няколко часа сравни живота си с истинска приказка. Още преди седмица блондинката замина за турския курорт Анталия, където си подари за личния празник незабравим престой във великолепния 5-звезден комплекс "The Land Of Legends Kingdom", изглеждащ като истинско кралство, изпълнено с множество атракциони, което магически се е пренесло от историите за лека нощ директно в нашата реалност. В продължение на няколко дни бившата участничка в предаването "VIP Brother" не спира да публикува като 24-часови истории в своя Инстаграм профил кратки видео клипове, с които показва на своите последователи как се забавлява в неговите предели, присъствайки на представления, возейки се на водно влакче със скорост 115 км/ч или посещавайки изисканите заведения в пределите му.

Вижте снимки >>

Рождения си ден тя посрещна в един от ресторантите там, чиито персонал я изненада с торта по случай хубавия повод, поднасяйки ѝ я с песен точно в полунощ. Разбира се, Нора не пропусна да отбележи специалния си ден с галерия от снимки, които публикува в акаунта си. На изображенията тя позира пред фотографския обектив в светлосиня полупрозрачна рокля, отличаваща се с дълбоко V-образно деколте, висока странична цепка на полата и дълъг шлейф от тюл, която е съчетала единствено със сребристи обувки на висок ток. Кадрите са заснети фона на изкуствената река, минаваща през двора на хотела, зад която се издига удивителен замък с множество кули. На тях еротичният модел стои до връзка с балони, два от които са във формата на цифри, изписващи възрастта ѝ.

"Днес за мен е един много специален ден!

На 28 септември, на 28 години моята майка ме е родила, а сега аз навършвам 28. И именно днес искам да започна една нова глава от моя живот! През всичките тези години животът ми беше като приказка, осеяна кактo с препятствия и злодеи, така и с много чудеса и добри феи.

Била съм "Снежанка" и съм се борила с вещици...
Била съм "Алиса в страната на чудесата" и често съм се губила по своя път...
Била съм "Мулан" и винаги съм се борила за справедливостта...
Била съм и "Спящата красавица" и съм чакала толкова дълго да бъда събудена... Но днес, ще бъда просто Аз!

И отварям нова приказка - приказката на моя по-добър живот! Реших да украся корицата и с много цветя, светлина и любов, а съдържанието с много нови цели, амбиции, мечти и Вяра, че най-доброто предстои", пише тя.

В публикацията си Недкова издава, че подобно на някои от колежките си, планира да се заеме с ново начинание. Тя загатна, че не след дълго възнамерява да пусне на пазара собствена марка, но не уточни по-конкретно какво ще предлага тя.

"Днес искам да станете част от новата ми книга - един мой проект, който ще стартирам съвсем скоро. Моят нов бранд, който ще бъде насочен към всяка една жена, която достойно носи короната на главата си!

И накрая, искам да кажа едно голямо благодаря, на моите близки, приятели и всички вие които сте до мен, подкрепяте ме и правите живота ми цветен всеки ден!

Благодаря и на тези, които избрахте да го напуснете. Направихте ме още по-добра! Най-доброто предстои! Обичам ви!", гласи посланието към поста ѝ, харесан към момента от почти 4 хил. души.

Една от първите, отправили своите пожелания към нея в коментарите отдолу, е някогашната ѝ съквартирантка в риалити шоуто Розмари Тишер, която ѝ пожела успех.