Плеймейтката Нора Недкова, която наскоро напусна къщата на VIP Brother отпразнува 25-ия си рожден ден в приятелски кръг.

Вижте снимки >>

Нора публикува снимки в профила си в Instagram, като на първия кадър блондинката позира по цикламена сатенена нощничка. Към фотоса тя написа:

"Ето, навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време. Научих се да ходя... но и сега се случва да се препъна. Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна... и поне инциденти с това нямам. Ето един значим успех"

След това варненката продължава:

"През годините срещнах много приятели и много врагове. Някои от приятелите се оказваха използвачи, а някои от враговете - истински загрижени за мен. Влюбвах се. Няколко пъти. При това - истински. Губих много близки хора... печелих далечни състезания. Плаках, смях се, любих се, бих се... Падах, защото някои хора пък си играеха с мен... Ставах, защото други ми помагаха да се изправя... Живях 25 години... и съм доволна от това, което постигнах за толкова време... И разбрах, че не е нужно да си супер богат, известен и осветен от прожектори, за да кажеш едно голямо "БЛАГОДАРЯ". Благодаря на близките и приятелите си, защото бяха до мен, когато имах нужда от тях!!! Наздраве!"

Нора отпразнува рождения си ден с парти в клуб, обградена от близки приятели. Те вдигнаха надпис с името ѝ и се подсладиха с торта, украсена с лика на плеймейтката.

Тя вдигна и тост в Инстаграм по случай личния си празник:

"Да пием за тези, които са до нас, за тези, които са ни изпуснали, и за тези, които тепърва ще ни срещнат в живота си!"