Измина малко повече от една година, откакто Нора Шопова получи най-големия подарък за 28-ия си рожден ден, а именно предложение за брак, направено ѝ от нейния любим Траян Косев. И въпреки, че тя му каза "Да", оттогава насам водещата на спортната емисия новини по БНТ сякаш избягваше да даде отговор на въпроса кога точно двамата планират да застанат пред олтара, официално вричайки се във вечна любов един на друг... или поне до този момент, тъй като съвсем наскоро тя разкри точната дата, на която ще се проведе щастливото събитие.

Оказва се, че обратното броене до мечтата ѝ сватба, която ще отбележи нова глава в нейната романтична приказка, вече е започнало. Именно това сподели бившата синоптичка към кадър, на който позира пред фотографския обектив заедно с половинката си. На него тя носи елегантна рокля на флорални мотиви, допълнена от обувки на висок ток, като леко се е подпряла на рамото на своя годеник, който от своя страна я е прегърнал деликатно през кръста с една ръка, облечен в бежов костюм, съчетан с бяла блуза и същия цвят спортни обувки.

Вижте снимки на Нора >>

От посланието към изображението, направено в морския ни курорт Слънчев бряг, става ясно, че двама са присъствали на венчавката на свои приятели, бележеща първото им подобно събитие за тази година, която навярно ги е накарала да се замислят за своята собствена. Така, след като откриха сватбения сезон, както Шопова посочи в поста си, те са решили да разменят клетви на само след един месец, спирайки се на датата 14 август, когато най-после ще узаконят връзката си.

Предвид факта, че дотогава не остава много време, навярно бъдещите младоженци отдавна се подготвят за важния ден, който все още не е известно къде ще се проведе. Разбира се, хубавото време предлага редица възможности на влюбените, така че не е никак изключено те да постъпят като своите близки, насочвайки се към някои от красивите места, изпълващи родното ни Черноморие, които биха били чудесен фон за марша на Менделсон.

Нора Шопова е световноизвестен модел, снимала е фотосесии за най-известните марки на планетата, а освен това е красила страниците на не едно от престижните модни списания в глобален мащаб. След като се завърна в България преди няколко години, тя стана една от синоптичките на Нова тв, а сега е сред лицата на БНТ.