Тенис фурията Новак Джокович получи първия си урок по пиано от блестящата пианистка със световна слава Лола Астанова. В навечерието на Откритото първенство на САЩ в социалните мрежи бе публикувано видео, на което миналогодишният шампион на US Open и голям фаворит за отличието тази година с изключителна лекота и въодушевление свири перфектно на пиано.

Вижте снимки на Лола Астанова >>

Всъщност сръбският тенисист и Лола са близки приятели и решават заедно да се пошегуват, поднасяйки невиждан спектакъл на своите почитатели. В действителност роялите са два, като брилянтните звуци от вечния хит "We Are The Champions" на Queen идват от клавишите на Астанова, докато Ноле само имитира, че свири на пиано, типично в неговия прословут артистизъм.

Купи билет

Сърбинът дори се опитва да припява, макар и неуверено, но независимо от това за рекордно кратък период клипът събра над 1 500 000 харесвания и позитивни коментара. Ето какво споделят двете звезди по повод съвместното им, атрактивно изпълнение:

"И това е само след един урок! Честно казано, не мисля, че тази песен някога е звучала по-подходящо!" - споделя талантливата пианистка. От своя страна Джокович коментира: "Благодаря, професор Астанова! Добра работа".

Вижте тази публикация в Instagram.

... and this is just after one lesson! Honestly, I don’t think this song ever sounded more appropriate! @djokernole #wearethechampions #usopen #piano #queen

Публикация, споделена от LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) на

Концертът на блестящата пианистка Лола Астанова, която ще гостува за първи път у нас, ще се състои на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието можете да закупите тук.