Докато в България ограничителните мерки заради пандемията ту се разхлабват, ту отново се затягат, в САЩ карантината и изолацията продължава с пълна сила. Затворени у дома си в продължение на месеци, в последно време световните звезди се чудят как да разнообразят ежедневието си.

Така се роди и "Карантинното преобразяване", както го нарича американската преса. А последното име, решило да промени визията си, е Емили Ратайковски, която остави в миналото кестенявия цвят на косата си и вече официално е блондинка.

Трансформацията на актрисата и модел е резултат от партньорството ѝ с луксозната френска марка продукти за коса "Kérastase", на която тя е говорител.

Вижте снимки >>

И въпреки че запазената марка на звездата от филма "Крадец и измамник", в който си партнира с Тео Джеймс, са шоколадовите кичури, почитателите ѝ признаха, че русото не само ѝ отива, но също така подчертава нейния сексапил и дори я прави по-изкусителна от преди.

Новият си външен вид американката от полски произход сподели с последователите си в социалната мрежа чрез поредица от снимки и кратки видео клипове. Първоначално тя застана пред фотографския обектив, облечена в черен топ, но не мина много време, преди да го захвърли настрана.

В последните си публикации, в типичния за нея стил, тя позира насред всекидневната на дома си по изрязан черен бански, който е част от нейната собствена линия "Inamorata".

"Досега, през целия си живот, никога не бях оцветявала или променяла значително дължината на косата си. Развълнувана съм, че от "Kérastase" ми дадоха благословията си да го сторя. Наскоро отпразнувах рождения си ден и съм щастлива, че изглеждам по различен и свеж начин. Красотата трябва да бъде изразявана по различен начин, а това определено е най-забавното решение, касаещо визията ми, което съм вземала някога", казва тя.

Без значение, че видът ѝ е едва на няколко дни, Емили вече заяви първия си работен ангажимент, свързан на него. Тя ще бъде рекламното лице на колекцията "Blond Absolu" на марката, която ще бъде пусната на пазара през месец януари 2021 година.

Колкото до рождения ѝден, който бе на 7 юни т.г., тя го отпразнува съвсем скромно в пределите на жилището си, заедно със своя съпруг и още трима близки приятели. Учудващо, провокативната Емили не организира голямо и шумно тържество, както много хора очакваха. Напротив, кадрите, които качи в мрежата, показват как през целия ден тя и гостите ѝсе припичат под слънчевите лъчи в двора на къщата.