Факт е, че се намираме в изключително динамична епоха, преминаваща на бързи обороти, в която дните неусетно се нижат един след друг с шеметна скорост, диктуваща темпото на целия живот. Вероятно точно по тази причина в момента на мода са бързите неща - от колите през храната до връзките. Да, ако някога на прехвръкналата между двама души искра ѝ бе нужно време, за да прерасне в любов, сега това се случва почти светкавично...

Или поне с такова впечатление остава човек, наблюдавайки взаимоотношенията на околните. За пример може да послужи романсът на Благой Димитров и Полина Спасова, който започна само преди няколко месеца, но се разви толкова стремглаво, че никой не бе в състояние да проследи неговите етапи. По принцип, ако трябва да изброим хронологично фазите на един нормален съюз, то те биха били подредени по следния начин: запознанство, привличане, ухажване, връзка, годеж, сватба, потомство... Само че при бившия футболист така и не стана ясно кога и как са преминали първите три пункта, сякаш той и новата му половинка са ги прескочили, озовавайки се директно на четвъртия, а според някои родни медии вече дори се намират на шестия...

Вижте кадъра >>

И сякаш с цел да потвърди твърденията, залели неотдавна пресата у нас, в средата на миналия месец той качи във виртуалното пространство снимка, на която, както почитателите му тогава изтъкнаха в коментарите под поста, двамата с жената до него са се е "постарали съвсем "деликатно" да покажат, че носят халки" на безимените си пръсти, като до тази на Полина стои и пръстен с камък, приличащ съмнително много на годежен.

Снимка: Официален профил в Instagram

Слухът, че с нея са минали под венчилото тръгна на Великден, когато някогашният участник в предаването "VIP Brother" сподели кадър с три от децата си в интернет, с който поздрави всички за празника. Тогава по-наблюдателните хора забелязаха халката, поставена на ръката му, а впоследствие не един сайт предаде, че с новата му изгора вече са подписали, но са решили да организират тържество на по-късен етап, по всяка вероятност през лятото, което вече официално настъпва по нашите географски ширини. Дали обаче това със сигурност е така, все още не се знае.

Съвсем наскоро обаче Джизъса, както всички го наричат, сподели в личния си Инстаграм профил нов кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им... Или поне тези на настоящата му партньорка, тъй като на изображението се вижда, че тя си е татуирала името му на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца - навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.

Снимка: Официален профил в Instagram

Предвид обаче големия брой трайни рисунки по кожата на някогашния полузащитник, който в миналото бе част от националния отбор на България, не става ясно дали той е върнал жеста, но не би било никак чудно, ако все пак го е сторил.

Макар публикацията да получи почти 5 хиляди харесвания, много от последователите на Георгиев в платформата не приеха оптимистично този израз на обич, пишейки, че ако в крайна сметка се разделят, което според тях далеч не е изключено, предвид богатите любовни хроники на спортиста, на брюнетката ще ѝ се наложи да скрие татуировката си с друга... Не, че това ще бъде някакъв кой знае какъв проблем, при положение че вече сме виждали Джони Деп, Анджелина Джоли, Марк Антъни и много други хора да го правят.