27-годишна Наташа Басет, която се среща с ексцентричния милиардер Илон Мъск, казва, че си е паднала по ума на 50-годишния визионер, и това колко "голям мозък е", а не по банковия му баланс.

Австралийската актриса Басет беше снимана миналата седмица как слиза от самолета на Мъск "Gulfstream" в Лос Анджелис, а запознати твърдят, че се срещат малко след като той се раздели с дългогодишната си любов, певицата Граймс, от която е последното му дете, от общо шест, пише "Daily Mail".

Нейни приятели я хвалят: "Тя е прекрасна и може да си избере, който иска мъж, но казва, че обожава Илън, защото той е "толкова умен и интересен".

Актрисата ще се появи в ролята на първата приятелка на Елвис Пресли, Дикси Лок, в предстоящия биографичен филм за живота на легендарния Крал на рокендрола. Тя също играе Бритни Спиърс в телевизионна поредица. Магнатът, собсjвеник на "Tesla" и "SpaceX " има едногодишен син на име X AE A-Xii от 33-годишната Граймс. Двамата се разделиха преди пет месеца.

Снимка: Getty Images

Той има петима сина от първата си съпруга, писателката Джъстин Мъск, и два пъти се жени и се развежда за британската актриса Талула Райли.

Embed from Getty Images

"Наташа работи усилено върху кариерата си и докато Илон се държи доста хладно относно това, че връзката им е публична, той много подкрепя желанието й да стане известна сама със собствени усилия, а не само като приятелка на Илон", издават още близки.

Списание "Forbes" наскоро обяви Мъск за най-богатия човек в света с около 233,6 милиарда долара (172 милиарда британски лири) състояние.

Мъск със сина си

Снимка: Getty Images