Представете си, че точно в този момент се включвате в анкета, чиято цел е да определи коя от множеството популярни дами в родния шоубизнес е абсолютната повелителка на провокациите. Имайки предвид, че познавате добре повечето представителки на развлекателната индустрия у нас, убедени сме, че задачата изобщо не би ви затруднила.

Освен това сигурно бихте изстреляли своя отговор на секундата, без дори да се налага да ви изброяваме селектираните имена, включени като възможна опция, тъй като в съзнанието ви вероятно веднага е изскочило това на Николета Лозанова, което би било не само напълно логично, но и абсолютно разбираемо. И как би могло да бъде иначе, при положение че кариерата на най-известната носителка на титлата "Мис Плеймейт" за България се гради именно върху онези дръзки действия, умеещи да привличат с лекота всички погледи към нея.

Вижте снимки >>

Разбира се, предизвикателните кадри, разпалващи въображението с ефекта на горски пожар, са един от основните методи, с които половинката на Ники Михайлов си служи, за да поддържа силния интерес към себе си. Въпреки това, според сръбското издание "Telegraf" не тя, а друга българка е кралица на голите снимки... За голяма изненада на мнозина, таблоидът в западната ни съседка короняса за такава Мика Стоичкова, която надали обаче може да бъде определена точно по този начин, особено на фона на някогашната водеща на предаването "Папараци". В сравнение с нея, голямата дъщеря на Камата винаги е била по-умерена в степента на съблазън, която поднася на своите почитатели във виртуалното пространство. И все пак факт е, че медията реши да присъди това звание именно на нея.

WINBET - разнообразие от нестандартни пазари и залози! (18+)

"Баща ѝ е футболен майстор и първенец на Европа, а тя стана кралица на голите снимки", се посочва в материала, към който като доказателство са приложени няколко разголени, само че далеч от вулгарността, изображения на Мика.

В статията пише още, че за разлика от своя баща Христо, чийто професионални успехи му отреждат почетно място в историята на футбола, тя привлича внимание към личността си не със спортни постижения, а с атрактивни фотографии. Не е ясно дали 33-годишната наследница на носителя на отличието "Златна топка" знае за оказаната ѝ, така да се каже, чест, понеже в момента тя е на почивка със своя приятелка в една от най-магнетичните дестинации в Мексико, а именно прекрасния Тулум, разположен на полуостров Юкатан. Райското кътче, привличащо туристи от близо и далеч, е добре познато за нея, защото преди години, когато живееше в Съединените щати, тя често отскачаше до там, наслаждавайки се на неговата спираща дъха красота. Нещо повече, тя самата го определя за свой трети дом.

Любовта ѝ не е никак изненадваща, тъй като тамошните лазурни брегове, размивани от тюркоазените води на Карибско море, всъщност са пропити с история. Днес наред с модерните постройки, издигнати с цел привличане на посетители, търсещи спокойствие сред луксозна обстановка, там могат да бъдат видени някои от най-интригуващите археологически обекти, запазени от древната цивилизация на маите.

От четири дни насам Мика споделя със своите последователи в Инстаграм жари кадри от екзотичната ваканция, на която се е отдала. Поредицата започна с изображение, заснето в хотелската стая, на което се вижда силуетът ѝ, стоящ на балкона, който предоставя панорамна гледка към естествения воден басейн. Със следващите си публикации тя показа как се припича под жарките слънчеви лъчи на плажната ивица, носейки силно изрязани бански костюми от две части, разкриващи фигурата ѝ.

"Ако не можеш да понесеш да говорят за теб, значи не си готов за славата", гласи посланието ѝ към един от постовете, сдобил се с хиляди харесвания, на който тя позира пред обектива в оскъдно горнище, едва прикриващо бюста ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram