По неписано правило сме свикнали любовта винаги да бъде на преден план, заемаща централно място под светлините на прожекторите, откъдето да насочва всеобщото внимание към онези, които са попаднали в нейния плен... особено ако става дума за популярните личности, чийто преминаващ пред погледите на широката общественост живот така или иначе е обречен на показност. Само че дори сред тях има такива, които предпочитат да не дават гласност на всяко събитие от интимната си връзка с техните партньори, без значение колко значимо може да бъде то. Точно като Венцислав Чанов, по-познат като Venci Venc', който до последно запази в тайна решението си да мине под венчилото с Мая Вангелова.

За разлика от повечето си колеги, които с готовност биха се появили в публичното пространство месеци преди брачната церемония, за да обяснят надълго и широко какви планове кроят за нея, музикантът се ожени за своята половинка без предварителна реклама и излишен медиен шум. За венчавката се разбра впоследствие, когато той сподели като 24-часови истории няколко кратки видео клипа в своя личен Инстаграм профил, споделяйки щастието, което изпитва, заедно с последователите си в социалната мрежа.

Вижте снимки на Венци и Мая >>

На кадрите, показващи празненството, състояло се след заветното "Да" на младоженците, се вижда, че 33-годишният изпълнител е заложил на класическа сватба, каквато, предвид неговия екстравагантен имидж, почитателите му със сигурност не очакваха. Когато през март т.г. той за първи път сподели намерението си да се закълне във вярност на своята любима, без обаче да уточнява кога и къде, мнозина предположиха, че ще го стори по необичаен и нестандартен начин, само че сега той напълно опроверга това мнение, доказвайки, че традициите са важни за него.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

Снимка: Официален профил в Instagram

От публикациите му във виртуалното пространство стана ясно, че за специалният ден бившият водещ на предаването "Гласът на България" е бил облечен със сив костюм, а булката, чийто дълъг воал малката дъщеря на певеца е сложила на главата си по време на веселбата в столично заведение - с нежна бяла рокля с голи рамене.

Венци и Мая започнаха романса си преди почти две години, но всъщност се познават повече от десетилетие. Запознават се на концерт, но плановете им за бъдещето ги разделят, защото той иска да преследва музикална кариера, отреждаща му място на голямата сцената, а тя желае да бъде стюардеса, обикаляща земното кълбо. Така всеки от тях поема по пътя си, а отношенията им се превръщат в приятен спомен, докато случайно не се срещат отново, само ден преди локдаун режимът, обявен заради пандемията, да затвори страната ни. Така, вместо да се отправи към Италия, закъдето е трябвало да лети, Мая остава у нас, прекарвайки летния сезон заедно с Венци, през който те позволяват на силните чувства, потискани през цялото това време, наново да изплуват на повърхността.

Снимка: Официален профил в Instagram