Ако съществуваше наръчник за връзките, то някъде на първите му страници обезателно щеше да бъде посочено, че по неписано правило в началото на своите романтични взаимоотношения всички двойки всячески се стараят да засвидетелстват силната си любов един към друг пред света. Разбира се, благодарение на социалните мрежи, в наши дни това е повече от лесно...

Всичко, което човек трябва да направи, е да промени статуса си в платформите на "Обвързан/а", като за по-сигурно отбележи профила на половинката си, а накрая в рамките на половин час качи две-три (хиляди) снимки с нея. И готово! А ако в продължение на няколко седмици ежедневно и тенденциозно залива виртуалното пространство с изображения, на които двамата разменят нежни ласки, то просто няма начин дори жителите на Тимбукту да не разберат за романса му.

Вижте кадъра >>

Има обаче хора, които не харесват този вид показност и предпочитат да не афишират привързаността си през една секунда. Точно така стоят нещата с Григор Димитров и Лолита Османова, които се наслаждават на личния си живот далеч от публичността. Например, до съвсем скоро те бяха споделили една-единствена обща снимка, заснета на "Моста на влюбените" в средновековния френски град Анаси, с която в края на ноември тенисистът потвърди тръгналите месец по-рано слухове за отношенията им.

Оттогава насам, макар често да посещаваха различни места заедно, включително и турнирите, на които дъщерята на руския олигарх Елдар Османов придружаваше първата ни ракета, те не публикуваха свои съвместни изображения във виртуалното пространство. Напротив, всеки от тях позираше пред обектива самостоятелно, докато другият стоеше зад камера. Сега обаче милиардерката наследница, кръстена на героинята на Набоков, реши да наруши личната им традиция, споделяйки със своите хиляди последователи в Инстаграм радостта, която изпитва в компанията на своя партньор.

Наскоро, като 24-часова история в приложението, тя за първи път пусна селфи със спортиста, в единия ъгъл на което дори е добавила gif на сърца, а в противоположния - знака за безкрайност. На кадъра двамата са долепили глави един до друг и гледат директно към обектива, докато се усмихват леко. Не е ясно къде е направена фотографията, но неотдавна Григор се отказа от тазседмичната надпревара в Барселона заради проблем със зъбите. По всичко изглежда, че 25-годишната рускиня, работеща като изпълнителен директор на списание за луксозни стоки, издаващо се на руски и английски език в 7 държави, е неотлъчно до него, давайки му сили да преодолее проблема.