Когато стане въпрос за Григор Димитров, човек трудно може да разбере какво му се случва в личен план, тъй като той отдавна е начертал граница, бележеща точно мястото, до което може да се простре общественото любопитство към него, а тя започва там, където приключва темата за кариерата му. Освен това, за разлика от повечето популярни личности, спортистът не е от онзи тип хора, които без колебание открито споделят в социални мрежи събитията, касаещи любовния му живот. Ето защо в повечето случаи на неговите почитатели им се налага да съдят за тях по дребните детайли в ежедневието му, като например активността му онлайн, показваща, че от известно време насам той е спрял да следва в Инстаграм и двата профила на Лолита Османова, която е сторила същото с неговия.

Този факт даде повод и основание на мнозина да стигнат до извода, че отношенията между двамата са достигнали до своя край не само във виртуалното пространство, но и извън него. В интерес на истината за евентуалната им раздяла се заговори още в края на миналия месец, когато рускиня за първи път, откакто са заедно, не придружи своя любим на състезание, в което той взима участие. Тогава Гришо замина сам за Лондон, където се включи в турнира "Уимбълдън", докато Лола остана в Монте Карло. Повечето медии обаче побързаха да изтъкнат, че причината за нейното решение е не друго, а притеснението, което изпитва от покачващата се тогава бройка на новозаразените с Covid-19 в Обединеното кралство.

Вижте снимки на Лолита >>

Това обяснение се стори напълно логично на всички, особено като се има предвид факта, че малко след това първата ни ракета се появи на тържеството, отбелязващо 26-ия рождения ден на милиардерската наследница, състояло се в началото на този месец в Монако, на което присъстваха още нейното семейство и приятели. Макар да бе сред гостите на събитието, сериозно впечатление направи, че хасковлията не поздрави своята половинка за личния ѝ празник в социалните мрежи, както тя самата направи с тяхна обща снимка по-рано през май, когато той посрещна своя.

Колаж: Instagram

По-наблюдателните фенове на двойката забелязаха и още една подробност, която окончателно ги накара да заключат, че романсът им е приключил, че отскоро дъщерята на олигарха Елдар Османов вече не носи пръстена с диамант, с който се считаше, че тенисистът е поискал ръката ѝ два месеца по-рано - едва няколко седмици, преди да пристигнат заедно България и Османова да се запознае с родителите на Димитров на открита тренировка в родния му град. Сега обаче, на последните снимки в акаунта ѝ, се вижда, че тя е заменила въпросното бижу с друго - украсено със син камък. На кадрите тя се намира в Кан, но вместо да отскочи до Фестивалния и конгресен дворец, в който в момента се провежда Международния филмов фестивал, събрал на едно място редица кинозвезди, тя предпочете да посети част от забележителностите там, а след това се върна в Монако, откъдето качи кратък видео клип от най-големия търговски център "Metropolе".

В края на ноември м.г. Григор Димитров официално потвърди връзката си с Лолита. За отношенията между тях се заговори по време на тенис турнира във Виена, състоял се през октомври, след като тя бе забелязана в ложата на му, откъдето гледаше на живо неговото представяне. Тогава присъствието ѝ на корта роди множество заглавия в световната преса, твърдящи, че двамата са заедно.

След няколкодневно мълчание, българинът разкри, че твърденията са истина. Стори го с изображение, което качи в личния си Инстаграм профил като 24-часова история. На него те позираха в Анаси - един от най-прекрасните средновековни градове във Франция, застанали на "Моста на влюбените", на който двойките от цял свят се стичат, за да заключат символично любовта си с катинар.

Снимка: Instagram