Дарина Павлова се е подложила на операция в луксозна италианска клиника. Това стана ясно от постинг на най-популярната българска хайлайф вдовица в нейната официална Фейсбук страница.

"Животът има много цветове. Понякога те са светли, а друг път тъмни. Но такъв е животът. Днес ме изписаха от болницата след операция. Все още съм малко изтощена и уморена, но вече се чувствам по-добре у дома. Искам да благодаря на моето семейство и приятели, че са до мен, когато имам най-голяма нужда от тях. Благодаря ви за всички обаждания, съобщения, пожелания и любов, които ми показвате всеки ден. Благодаря за цялата грижа, която получих - от медицинските сестри до удивителния лекарски екип. Преди всичко благодаря на Лаура и Джанлуиджи Рицо, които ме накараха да се чувствам като у дома в клиника @nuovavillaclaudia. Да бъда обичана от толкова много хора ми дава кураж и сила за бързо възстановяване. Отново благодаря на всички", написа Дарина Павлова в понеделник вечерта.

Мадам Мулти не уточнява с какъв точно здравословен проблем се е сблъскала. Използваният от нея таг @nuovavillaclaudia свидетелства, че е била пациент на "Нуова Вила Клаудия" в италианската столица Рим. От описанието на луксозната частна клиника в нейната Фейсбук страница става ясно, че нейните лекари се занимават със здравен туризъм, превантивни грижи, хемодиализа, хирургия, гинекология и... естетична гинекология.