Краят на февруари значително понижи живака в термометрите у нас, показвайки, че топлите дни все още са далеч. Но това съвсем не означава, че някъде по света хората не се радват на слънчеви дни и високи градуси. Едно такова място е Дубай, където лятото просто отказва да си тръгне.

Вижте снимки >>

Именно там са Орлин Павлов и семейството му, решили, че е крайно време да сменят обстановката и да се отдадат на гореща почивка.

Преди часове певецът публикува в официалния си Инстаграм профил снимка от прекрасната градина на 5-звездния хотел "Atlantis", разположен на остров Палм Джумейра. Зад него на фона на цветя, палмови дръвчета и внушителен басейн стои половинката му Диана, а до нея, в бебешката си количка, е дъщеря им Елизабет.

Наследницата на изпълнителя навърши 1 година в края на миналия месец и не е изключено това е поводът за ваканцията им в Арабските Емирства.

"Всичко, което мога да кажа, е уау", гласи посланието на кадъра.

Ако музикантът и близките му са отседнали в луксозния "Аtlantis", то със сигурност престоят им ще бъде незабравим, защото мястото предлага на посетителите си чудесен изглед към Арабския залив, подводен аквариум, възможност за плуване с делфини, безплатен достъп до най-големия аквапарк в Близкия изток - "Aquaventure" и още редица други удобства.