Почти шест месеца след като за първи път покори върха в албумната класация на "Billboard" с тавата си "Fearless (Taylor's Version)", Тейлър Суифт отново оглави чарта, съобщава сайтът на изданието.

Тя се изкачи на първа позиция от 157-о място с продадени 152 000 еквивалентни единици. Драстичният скок в подреждането изпълнителката направи, след като на първи октомври пусна песните на диск със свой автограф в онлайн магазина си, както и на винилова плоча.

Албумът беше начело на чарта в средата на месец април за една седмица.

Скокът на "Fearless (Taylor's Version)" е най-големият в класацията от април 1997 г. Тогава "Life After Death" на The Notorious B.I.G. се изстреля на върха от 176-а позиция.

Тейлър Суифт

Снимка: Getty Images

Втората си позиция в класацията на "Billboard" запазва "Certified Lover Boy" на Дрейк със 111 000 еквивалентни единици. Албумът беше на върха на подреждането през трите седмици след излизането си на пазара.

Третото място е за Мийк Мил с тавата "Expensive Pain", която дебютира тази седмица в чарта с 95 000 еквивалентни единици.

Бившият номер едно в класацията рапърът YoungBoy Never Broke Again със своя "Sincerely, Kentrell" слезе на четвърта позиция, предава БТА. От него са продадени 71 000 еквивалентни единици.

Дрейк

Снимка: Getty Images

В челната петица е и рапърът Lil Nas X с "Montero", като слиза с две позиции надолу от миналата седмица.