Украинската певица Анастасия Приходко шокира феновете с неочаквани признания за миналото си. Тя написа 13 факта от живота си в Instagram и помоли феновете да отгатнат три, които не са свързани с нея.

На 16-годишна възраст Приходко е бита от три момчета, а при боя тя ударя слепоочието си върху тухла и се озова в психиатрична болница с комоцио.

Още снимки вижте тук >>>

Също така като момиче оцелява при опит за изнасилване в парка, когато се прибра към вкъщи с приятелката си.

В един момент от живота си изпълнителката се смята за "грозна" и това я кара да мисли да си смени пола.

"В детството много боледувах. Родена съм трудно и е можело да се задуша, а на два месеца бях диагностицирана със сърдечен проблем и претърпях спешно операция. Загубих най-важния рефлекс за бебетата - да смуча. Това принуди родителите ми да ме хранят с лъжица. По-късно имах проблеми със съня", споделя Анастасия.

За първи път тя разкрива, че татуировките на ръцете й крият порязвания на китките.

"Както можете да видите, в живота си имах много лоши и ужасни неща, които оставиха дълбок отпечатък върху разбирането ми за света. Много ме закалиха и създадоха много остро и гранично чувство за справедливост. Харесва ми, когато тези, които не могат да отстояват себе си, са обидени. Но, повярвайте ми, определено знам как да го направя и никога повече няма да се обидя", обобщава певицата.