Жените в наши дни все по-често решават да станат майки, когато са постигнали някаква стабилност в личния и професионалния си живот. Така е, защото имаме нужда да знаем, че сме добре подготвени преди детето ни да се появи на този свят. Разбира се, има и дами, които се изправят пред предизвикателството да има дете, когато са много млади, почти деца и точно това се случва и с актрисата София Вергара. Тя ражда единственото си дете - сина си Маноло, когато е едва 19-годишна. Но с много труд, усилия и огромна любов, София, която и до днес е синоним на красота и секси излъчване, успява сама да отгледа сина си и същевременно да не губи фокуса от професионалните си цели.

Вижте снимки на София Вергара и Маноло >>

Как точно го е постигнала?

Става майка на 19

София Вергара като млада майка

Снимка: Официален профил в Instagram

София Вергара е омъжена за първия си съпруг Джо Гонзалес от 1991 до 1993 г. По време на този кратко продължил брак, актрисата забременява и ражда сина им Маноло, когато самата тя е едва на 19 години. След раздялата с Джо Гонзалес, Вергара насочва всичките си усилия към кариерата си и грижите за малкото си момче, така че нищо да не му липсва.

"Бях наистина много млада, когато се разделих с баща му и се опитах да го отгледам, давайки му добър пример и най-доброто, на което бях способна. И когато някой коментира колко добре възпитан е той, колко е чаровен, забавен и как добре се държи, това ме кара да мисля, че всички усилия са си стрували", казва София.

Въпреки че изобщо не съжалява, че е станала майка на 19, Вергара отбелязва, че всичко би било много по-различно, ако Маноло се бе появил около 10 години по-късно. Защото, когато е бил малко момче, актрисата често трябвало да го оставя на грижите на баба си и сърцето ѝ се късало всеки път, когато това се случвало.

"Да си майка има много общо с инстинкта, отговорността, себеотдаването и дори с това да можеш да прощаваш на себе си", казва преди време Вергара пред латиноамериканските медии.

Как успява да съчетава кариера и майчинството

Кариерата на София Вергара е доста богата и разнообразна. През годините, докато Маноло расте, ангажиментите на София като актриса и модел наистина разцъфтява. Тя се снима в няколко тв продукции, сред които и "Модерно семейство".


Но през цялото това време София се стреми да бъде и добър родител, добър пример за детето си. И за да разберете, че всички майки си приличаме, и Вергара е викала по малкото си момче "Не се разхождай по улицата!", "Мисли!", "Не се качвай сам във влак в 3 ч. през нощта!" и т.н.

В свое интервю актрисата споделя също така, че винаги е съветвала сина си да бъде с добри, възпитани и образовани жени, а самият Маноло, който тази година ще навърши 30 години, от своя страна признава, че майка му би била чудесна свекърва.

Маноло, който върви по стъпките на майка си

Вероятно защото е отгледан от майка, която е истинска звезда, Маноло избира професия, която е тясно свързана с киното. Маноло става режисьор. Завършва колеж в Бостън, след което стартира и собствен YouTube канал, в който най-общо казано говори за това какво е да живее с майка си. Проектът, който се казва Mi vida con Toty е толкова успешен, че води до създаването на риалити шоу по Snapchat, наречено Vergaraland.

Маноло има и няколко роли в тв и кино продукции.

Освен че върви по нейните стъпки, Маноло често придружава майка си на звездни събития и важни церемонии, каквато е и откриването на звезда на Алеята на славата в Холивуд на колумбийската актриса.

Embed from Getty Images

И двамата много обичат кучета

И София, и Маноло са отявлени почитатели на кучетата и в своите Инстаграм профили двамата често споделят снимки с домашните си любимци, които са видни членове на тяхното семейство.

Имат много силна връзка помежду си

Макар че, ако не знаете, никога няма да познаете, че София и Маноло са майка и син, когато видите тяхна снимка, те имат точно онази силна връзка помежду си, която е нормална за момчетата, отгледани само от майките си. Те наистина се забавляват и се радват да прекарват време заедно. София е до Маноло във всички най-важни моменти от живота му, какъвто е и неговото завършване.

А Маноло е мъжът, който води София Вергара към олтара на сватбата ѝ с Джо Манганиело.

Без съмнение за София не е било лесно да извърви този път - на самотна и много млада майка. Но тя споделя, че сега, когато приятелките ѝ се сблъскват с проблема, че не могат да намерят верния партньор, с когото да имат деца, тя е щастлива, че има своя син Маноло в живота си.