Макар за Венета Райкова да могат да се кажат много неща, при това все различни, едно от тях никой не е в състояние да отрече или оспори, а именно, че тя не се притеснява да изрече истината, независимо какви ще бъдат последствията от нея. Журналистката, която неотдавна промени външния си вид, сега успешно доказа правотата на добре познатата ни поговорка, гласяща, че вълкът козината си мени, но нрава - не.

Независимо от начина, по който в момента изглежда, провокативната природа на блондинката си остава все същата, а доказателство за това е поредната ѝ интимна изповед, с която наскоро за сетен път скандализира потребителите на социалните мрежи... Без каквато и да било свян, или съжаление.

Вижте променената Венета >>

Откровена до болка, тя призна, че няма нищо против секса за една вечер. Нещо повече, някогашната водеща на предаването "Горещо" дори сподели, че на два пъти е преспала с мъж, живеещ в нейния комплекс, а после е сложила край на авантюрата им.

"Две години живеем в изолация и много хора се отчуждиха. Затова имам съвет - огледайте се около вас - за съседи, колеги, които ви харесват... Сексът е важен за психическото и физическото здраве! Аз например, след като ни затвориха през 2020 г., се загледах в един съсед, с когото се видяхме два пъти за секс", разкрива Райкова в посланието си към една от последните свои снимки, кръстена "Марс и Венета", качена в Инстаграм акаунта ѝ.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Венета Райкова (@veneta_raikova)

По думите ѝ обаче половият акт не е бил само източник на удоволствие, но също така и на вдъхновение, накарало я да седне и бързо да завърши ръкописа на един от деветте си романа. Очевидно дори краткият контакт с мистериозния господин, за когото се знае единствено, че обитава едно от множеството жилища в сградата, е бил предостатъчен, за открие писателката своята муза и да напише книгата, заредена с положителна енергия и емоции, както сама изтъква в поста си.

Освен това тя се радва, че след страстния им досег, отношенията между двамата са се запазили по старо му и никой от тях не е дал повод останалите живущи в постройката да ги коментират.

"Тук сме 90 апартамента, значи, ето, намерила съм дискретно каквото трябва дори в локдаун, никой от другите съседи не разбра, защото, когато се засечем на паркинга, само се поздравяваме, както и с всички други. Затова казвам - аз съм за секса за една, или две вечери, и после животът и за двамата продължава без очаквания и досада, а заредени с хубави емоции. Повече секс, по-малко приказки и коментари и бъдете здрави през 2022 г.!", завършва публикацията си Венета.

През август 2019 г. тя направи шокиращото за мнозина признание, изтъквайки, че предпочита да си тръгне по средата на половия акт, в случай, че той не я удовлетворява. В края на 2020 г. каза, че последните ѝ ухажори не са в състояние да задържат интереса ѝ за дълго време... При това независимо от техни физически дадености и качества, които по принцип предизвикват тежки въздишки у голяма част от дамите.

"Откакто преди почти 4 г. се разведох, нямам гадже, защото не искам връзки и обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 г. до 40 г., с които се виждам по един два пъти, защото всички ми омръзват бързо. На този етап от живота си не се влюбвам, така съм избрала да живея, доволна и щастлива съм", написа тогава във виртуалното пространство 47-годишната Райкова.