В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc' зарадва феновете си не с един, а с цели три проекта. Първи на музикалния пазар излезе дуетът му с едно от любимите имена на българската поп сцена - Миро ("Без лимит"), а малко след това и "Чудовище" - част от саудтрака към българския филм "Чудовища", в който Pavell си партнира с Иво Добрев от дуото Plamen & Ivo.

Неотдавна Pavell представи чисто новото си парче "Гневен" със специалното участие на Пламен Додобрев, с когото го свързва дългогишно приятелство и множество музикални проекти.

"Гневен", по музика, текст и аранжимент на Павел Николов (Pavell), разказва за внезапните и най-тежки загуби в живота, които носят след себе си разочарование и гняв.

"Една песен, която ме връща към спомени за онези свещи, които никога няма да изгасиш. Щастливи, но и болезнени спомени", споделя изпълнителят.

Сингълът се появи с въздействащо видео, заснето в Барселона по покана на Салих Сали и Петър Танев - талантливи видеографи, които работят по огромни продукции на Netflix в Испания.

"Част от действията във визуализацията заснехме в резерват, разположен на няколкостотин километра от Барселона, което направи процеса дълъг и изморителен. Благодарности към целия екип от професионалисти и Пламен, който кацна директно от Гърция за снимките", разказва Pavell.

"Гневен" е достъпен във всички стрийминг платформи и в YouTube канала на Pavell & Venci Venc'.