34-годишният рапър Дрейк разкри, че се е разболял от Covid-19, въпреки че не потвърди кога точно е станало това. Като продължителен страничен ефект той добави, че е оредяла косата му.

Съвсем наскоро Дрейк обръсна горния ляв ъгъл от главата си във формата на сърце, а то е било предназначено точно, за да прикрие оредялата му коса.

За оплешивяването той призна, след като негов фен се подигра с новия му облик. Певецът обаче успокои почитателките си, че тя вече пониква.

Той разкри, че поради дългото възстановяването от вируса се е наложило да забави албума си "Certified Lover Boy", който първоначално беше планиран да излезе през януари 2021 г, но рапърът отложи албума си, докато се възстанови от нараняване на крака си.

Преди месец певецът беше видян на среща с инфлуенсърката Джоана Леа в Лос Анджелис, а след това стана известно, че връзката им продължава вече няколко месеца.

Дрейк, който има три годишен син, пази любовния си живот извън светлината на прожекторите през последните години, а най-известната му връзка беше с Риана.

Двойката прекъсна нещата през 2016 г. и въпреки че тогава се твърдеше, че могат да възобновят връзката си, те останаха разделени.