Мария винаги е умеела да нагорещява до червено страстите около себе си, поддържайки високия им градус още от началото на своята кариера. Преди години обаче, когато стана рекламно лице на марка бира, участвайки в култовата ѝ телевизионна реклама, в кадрите на която отваря бутилка със скрита между гърдите си отварачка, ситуацията определено ескалира. Тогава певицата спечели голяма част от сърцата на господата, увеличавайки сериозно бройката на своите почитатели.

Оттогава тя не спира да демонстрира сексапил, предизвиквайки интерес у представителите на силния пол. Прави го дори сега, когато отново е омъжена жена... При това за трети път. Очевидно настоящият ѝ съпруг Мирослав Соколов няма нищо против това, предвид факта, че по всяка вероятност в момента именно той е фотографът, стоящ зад горещите кадри, които миньончето продължава да публикува в социалните мрежи. Все пак би следвало бизнесменът да е бил наясно с провокативната природа на половинката си, още преди да реши да обвърже живота си с нейния. Освен това не би трябвало да изпитва каквито и да било притеснения, при положение че за разлика от всички останали мъже, които единствено могат да плакнат очи по снимките ѝ, той е този, радващ се нейния допир.

Вижте снимки >>

Двамата официално си казаха "Да" на скромна церемония в тесен кръг, състояла се през миналия декември - едва няколко месеца, след като започнаха да се срещат. Вместо обаче тогава да спазят традицията, повеляваща след тържеството младоженците да заминат на меден месец, през който спокойно да се насладят на първите си дни като семейство, те останаха в столицата на страната ни, където прекараха зимата в новия си дом. Само че по всичко личи, че наскоро е настъпил подходящият момент, в който да предприемат своето сватбено пътешествие, отвело ги в слънчевия Дубай.

Мария и Мирослав

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди няколко дни влюбените загърбиха променливите пролетни температури в България, чието постоянно вариране само дразни хората по нашите географски ширини, заменяйки ги с вечно високите градуси на Обединените арабски емирства. Разбира се, спазвайки неписаното правило на технологичния век, в който живеем, изпълнителката на "Единствен" не пропуска да държи своите последователи в Инстаграм в течение на всичко случващо ѝ се по време на тяхното пътуване. Своеобразния ѝ визуален разказ в платформата започна с изображение, показващо я седяща на борда на самолета, облечена от глава до пети в модната марка "Fendi", мигове преди да излети за екзотичната дестинация. Не след дълго се появи друго, на което позира с багажа си в лобито на луксозния 5-звезден хотел "Rixos Premium", намиращ се на самата плажна ивица, малко преди да се настанят с партньора ѝ в стаята си. Само че фотографиите, привлекли вниманието на нейните фенове, бяха тези, на които тя стои пред обектива в плитчините на Персийския залив, облечена в бледорозов цял бански, разкриващ стегнатата ѝ фигура, с която 40-годишната музикална звезда е способна да предизвика завист у далеч по-младите си колежки. На кадрите тя легнала в на кристално чистите и топли води на естествения басейн, подпряла се на лакти, заемайки почти еротична стойка, а на фона зад нея в близост се извисява емблематичната сграда Бурдж ал-Араб.

Снимка: Официален профил в Instagram

По-късно Мария сподели още няколко публикации, на които носи плажно облекло със съблазнително изрязана кройка, застанала върху скали, но последвалото селфи с Мирослав, даде на всички да разберат, че привилегията да се радва как ѝ стои на живо е единствено негова.

Те обаче не са единствената популярна двойка у нас, избрала мястото за отмора, тъй като там в момента също така се намират рапъра Криско и любимата му Цвети, качила преди около час във виртуалното пространство няколко снимки от крайбрежната ивица, на която се припичат, работейки върху тена си. На тях тя също демонстрира не по-малко добра фигура в банки от две части любувайки се на приятното време. И понеже лятото все още е далеч от нас, като нищо към родната група в Близкия Изток скоро могат да се присъединят още популярни личности.

Цвети и Криско

Снимка: Официален профил в Instagram