Десетки почитатели дойдоха на гробището, за да отдадат последна почит към Боби Кристина Браун, чийто кратък и трагичен живот завърши на 26 юли, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Снимки от погребението >>


Снимки на Боби Кристина >>

Дъщерята на певицата Уитни Хюстън почина на 22-годишна възраст, след като прекара близо шест месеца в изкуствена кома в опит да бъде спасена. Боби Кристина беше докарана на 31 януари в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения й дом в предградие на града, припомня БТА.

Животът на Боби Кристина >>

Ковчегът с тленните останки на Боби Кристина Браун премина през гробищния портал в златиста катафалка. Почитателите, носещи снимки на трагично загиналата млада жена и майка й, останаха извън гробището, отцепено от полицията за частното погребение на Боби Кристина, на което присъстваха близки и приятели. Сред тях беше певицата Дион Уоруик.

Скандал на опелото на Боби Кристина >>


В гробището "Феървю" в Уестфийлд преди три години беше погребана Уитни Хюстън. Музикалната икона почина на 48-годишна възраст в навечерието на наградите "Грами" при сходни обстоятелства. Хюстън беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, щата Калифорния. Лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на легендарната певица.