Херцозите на Съсекс Хари и Меган са получили покана да връчат една от наградите "Оскар" тази година. Те обаче са отказали, съобщава Hello.

Херцозите са били поканени да обявят големия победител - носителя на наградата "Най-добър филм". Номинирани са "Жокера", "1917", "Ирландецът", "Имало едно време...в Холивуд","Малки жени", "Пълно ускорение","Джоджо Заека", "Сватбена история","Паразит".

След раздялата с кралското семейство, това щеше да бъде едно от най-големите събития за принц Хари и Меган Маркъл. Те възнамеряват да се занимавам с мащабна благотворителност, разкри съпругът на Елтън Джон - Дейвид Фърниш.

Пред американски медии той заяви, че Хари и Меган са "в интересен момент от живота си, но имат невероятната възможност да осъществяват благотворителни инициативи".

"И двамата с Меган имаме невероятна любов към Африка, вероятно затова голяма част от благотворителните ни кампании са насочени натам", казва още Фърниш.

Според различни източници Елтън Джон е разговарял с двойката всеки ден. "Взеха решението си сами, но имаха неговата подкрепа", потвърди и Дейвид Фърниш.