Барбара Уиндзор, която почина преди дни, ще се появи като холограма в три нови филма от поредицата "Продължавай" ("Carry On"), съобщи електронното издание "Contactmusic".

Британската актриса почина на 10 декември тази година на 83 г., но продуцентите на популярния франчайз планират да използват нейна холограма в предстоящи продукции.

"Имаме две нови истории и смятаме да заснемем отново един от старите филми, но според съвременните стандарти", каза пред неделното издание на в."Daily Star" Браян Бейкър, ръководител на "Carry on films".

Той поясни, че от компанията възнамеряват да използват холограма на Барбара Уиндзор, създадена въз основа на предишните ѝ участия и тя да се появи в кадри, например "докато чака на опашка пред Роял Албърт Хол или в магазин".

Обичаната британска актриса участва в продукции от поредицата в периода между 1964 г. и 1974 г. Барбара Уиндзор се снима в киното от 1954 г. Тя става известна със сериала "EastЕnders" и е казвала, че той е променил живота ѝ, припомня БТА. Сред лентите с нейно участие са "Алиса в страната на чудесата" и "Алиса в огледалния свят".

Новите филми с нейната холограма ще се излъчват на стрийминг платформа през 2022 г.