Звездата ни от "Евровизия" Поли Генова очаква първото си дете през пролетта. Сега тя разкри малкo подробности около вълненията от предстоящото щастливо събитие.

Вижте снимки на Поли >>

"Бременността ми беше голяма изненада. Не е като да не сме си говорили, но не сме си представяли кога точно ще се случи", разкри тя пред bTV.

Бъдещият татко е чужденец. Поли много иска да живее в България и успява да го убеди да живеят тук. Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи новината на живо и лети със самолет до любимия. Сега изпълнителката на "If Love Was A Crime" разкри, че двамата все още не са измислили име на бебето:

"Чакам момченце. Но тъй като фамилията няма да бъде българска, нямаме все още име. Трябва да се съобразим с това. Името трябва да звучи добре и на български, и на чужд език."

Партньорът на Поли е холандец и двамата тъкмо са подредили новия си дом. Той не говорел български, но имал огромното желание да го научи.

"Приятелят ми има желание да научи български. Иска да комуникира със семейството ми по-лесно, да разбира, когато попада в български компании. Това му е най-трудното - когато сме с приятели и ние си разказваме истории един през друг. След това той трябва да изчака, за да може да му преведа цялата информация. Но има желание, което е много приятно."