"Предстои ми да стана майка, много скоро - през пролетта", сподели певицата Поли Генова пред bTV. Тя разкри и пола на бебето в шеговит диалог с водещия Сашо Кадиев.

Вижте снимки на Поли >>

Той се обърна към нея с въпрос, дали ще разкрие дали е момче или момиче, а Поли му зададе контравъпрос: "Твоето какво е?"

"Момиче", отговори Кадиев, на което Поли отвърна: "Е, не е като твоето!"

Генова каза, че вече е в 26-а гестационна седмица и че с приятеля ѝ са се опитали да опазят новината максимално дълго в тайна.

За бременността си тя сподели: "Аз съм голяма щастливка, защото съм здрава и ми е леко. Чувствам се наистина добре."

Поли разказа и за промените, които е изживявала в началото, основно свързани с емоционалното състояние и допълни, че купонджийството рязко е изчезнало от живота ѝ и в момента има други приоритети.

Таткото е научил новината лично от Поли, купила си самолетен билет и заминала, за да му съобщи новината. Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград. За бременността тя каза:

"Не сме планирали категотично веднага да се случи. Но сме говорили и сме го искали. Имам огромното щастие той да се съгласи да дойде да живее при мен в България. Моят избор е такъв. Искам да остана да живея в България, защото тук се чувствам по-добре."

Поли допълни и подробности за мъжа до себе си, за когото досега се говореше, че е филипинец. Тя каза, че той е холандец и двамата тъкмо са подредили новия си дом. Той не говорел български, но имал огромното желание да го научи.

"Запознахме се през 2016 г., видяхме се за няколко часа, разменяхме думи, но нищо повече. На следващата година се видяхме на същото събитие и повече никога не се разделихме. Явно е било писано."

Двойката не мисли за сватба, а са решили на този етап да живеят на семейни начела. Освен голямото събитие, което ще се случи през пролетта, на Поли ѝ предстои и издаването на първи самостоятелен албум.