През последните няколко месеца на полицаите в Лос Анджелис им се е наложило често да отскачат до дома на Дженифър Лопес, проверявайки сигнали, подадени на номера за спешни случаи. Според американската преса органите на реда са получили 15 оплаквания от неидентифициран мъж, който ги информирал, че в къщата на звездата се вихрел шумен скандал между мъж и жена, чиито викове огласявали улицата, наред със силна музика.

Предвид наскоро появилите се слухове, че певицата и бившият бейзболист са се разделили след 4-годишна връзка, първоначално информацията сериозно обезпокои почитателите на двойката, притеснили се, че пререканията им могат да прераснат до физическа разпра. Само че сайтът TMZ съобщава, че всички сигнали се оказали фалшиви.

Вижте снимки на Джей Ло >>

Нещо повече, по времето на обажданията, звездата от "Да свалиш Уолстрийт" и половинката ѝ изобщо не се намирали в Града на ангелите, тъй като от известно време насам Лопес е в Доминиканската република, където снима новия си филм "Shotgun wedding", докато Родригес работи в Маями.

И понеже обажданията са започнали още през януари, скоро след като Джо Байдън положи клетва като 46-ия президент на Съединените американски щати, повечето медии са на мнение, че мъжът, вдигнал полицията на крак, е бил подразнен от подкрепата, която изпълнителката на "Love don"t cost a thing" оказа на новия държавен глава, вземайки участие в церемонията по встъпването му в длъжност.

Дженифър Лопес по време на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън

Снимка: Getty Images

В момента полицията води разследване, опитвайки се да установи кой е мъжът. Ако бъде открит, той ще се изправи пред обвинения за злоупотреба със системата 911.

Междувременно, вчера Дженифър и Алекс отрекоха медийните твърдения, че са сложили край на романса си.

"Съобщенията са неточни. Опитваме се да решим "някои проблеми", казаха те в съвместно изявление.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата започнаха да излизат в началото на 2017 г. и обявиха годежа си две години по-късно. В края на миналата година певицата довери, че е отложила на два пъти планираната си сватба със своята половинка заради пандемията от новия коронавирус.

Така че двойката Джей-Род, получила този прякор, след като попаднаха на корицата на светското списание "Vanity Fair" преди 3 години, не се е разпаднала, макар очевидно да преминават през труден момент.