Преди малко повече от седмица във виртуалното пространство изтече кратък клип, показващ чисто голия Йонислав Йотов, по-известен като Тото от "СкандаУ", който е настоящ участник в предаването за имитации "Като две капки вода". Видеото, в което нищо не остава скрито за зрителя, бе премахнато часове след появата му, но коментарите по темата така и не стихнаха.

Вижте снимки >>

Кадрите предизвикаха различни реакции от страна на потребителите в интернет. Едни бяха на мнение, че рапърът се опитва да привлече повече внимание към себе си, докато други бяха убедени, че някой си прави лоша шега с него.

Задоволявайки любопитството на всички, в чат със своите последователи в Инстаграм, 25-годишната половинка на изпълнителя - Кристин Петринска, която миналата година роди момче от изпълнителя, даде отговор на въпроса какво мисли за неприличните кадри. В коментара си танцьорката намекна, че всъщност една от бившите приятелки на музиканта е пуснала клипчето.

"За какъв пример ми говорите, хора? Да не би Тото да е качил клипа публично, за да дава пример с това? Смятам, че човекът, който го пусна, както и всички разпространяващи го, са тези, които се излагат. Мисля, че именно те дават лош пример за това как човек да бъде злобен, да не използва грам акъла си, как да злепоставя и наранява някой друг. Такива клипчета и снимки хората си изпращат масово. Колко от вас са го правили със своя приятел или приятелка? Клипът е бил предназначен за конкретен човек. А да, да не забравяме, че Тото също е човек, който е имал гаджета, взаимоотношения и флиртове", гласят част от думите ѝ.

По-нататък изказването и продължава с недоумение защо всички изпитват желанието да скарат двойката или да потъпчат постиженията на любимия ѝ.

"От много време се чудя с какво ще станете по-щастливи, опитвайки се да направите някой друг нещастен? Мъчно ми е за тези хора - ето това е моето мнение!", завършва тя.