Рапърът Лил Уейн вече пусна първата си песен, след като бе помилван от бившия вече президент на САЩ Доналд Тръмп в последните часове от мандата му, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Тръмп помилва над сто души, излежаващи присъди, в последния си ден на поста президент на САЩ. Сред тях бе и 38-годишния рапър, който се призна за виновен в незаконно притежание и носене на заредено огнестрелно оръжие на борда на частен самолет.

Два дни след като бе помилван, изпълнителят на хита "Lollipop" разпространи новото си парче "Ain't Got Time", в което има препратки към инцидента от декември 2019 г., когато рапърът е на борда на частен самолет, претърсен от федерални агенти в Маями.

Лил Уеййн има и предишно обвинения за незаконно притежание на оръжие от 2007 г. Той можеше да прекара десет години в затвора, но бе помилван от Тръмп, когото бе подкрепил за преизбиране.

Преди да бъде помилван рапърът пусна и ремикс на своя версия на песента "Green And Yellow", която е като химн на отбора по американски футбол "Грийн Бей Пакърс", чийто отявлен фен е.