Пътят, по който преминават отношенията на Андреа и Кубрат Пулев, има толкова много завои, че ако човек тръгне да го проследява, то в даден момент неминуемо ще се изгуби някъде по трасето... От началото на годината връзката им претърпя множество драматични обрати, достойни да конкурират наситените с любов и омраза сюжети на успешните теленовели в Латинска Америка.

След като в разгара на лятото през 2019 г. двамата сложиха край на своята 12-годишна връзка, в средата на март т.г. блондинката намекна, че с боксьора отново са заедно. Доказателството за това, че са решили да си дадат втори шанс, дойде 2 седмици по-късно. Тогава тя публикува снимка, разкриваща как спортистът я учи да борави със снайпер на стрелбище. Не след дълго обаче певицата стигна до заключението, че повторното им събиране е било грешка и те пак се разделиха.

Вижте снимки на Андреа >>

Последваха множество публикации от страна на изпълнителката на "Излъжи ме", разкриващи подробности около решението ѝ отново да прекрати романса им. Тя в не само обвини Кобрата системни изневери, но също така качи снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Пулев и мистериозна жена, за която твърди, че е любовницата му.

Снимка: Официален профил в Instagram

Накрая Андреа вложи чувствата и емоциите, през които премина, в последната си песен "Егоист", а почитателите ѝ единодушно отсъдиха, че текстът на парчето е директно обръщение към нейния бивш партньор.

"За мен този проект е много емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая се преоткрих! Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. "Това, което Господ ти е дал, никой не може да ти вземе!", написа тя в премиерния ден на видео клипа към сингъла.

След всичко случило се между тях, по-голямата част от феновете на Андреа бяха на мнение, че тя надали някога ще успее да намери сили да прости на Кубрат, но блондинката отново успя да изненада всички. В края на миналия месец тя реши да направи реклама на онлайн магазина с брандирани дрехи, които се предлагат в официалния сайт на Кобрата.

"Може да поръчате вашата любима тениска от тук", гласи посланието към публикацията ѝ във Фейсбук, придружено с линк, отвеждащ към един от артикулите.

Снимка: Скрийншот Facebook

Последователите ѝ в платформата бяха учудени от постъпката ѝ, а някои от тях изобщо не си направиха труда да скрият своето объркване и директно я попитаха какво прави, при положение, че доскоро открито е атакувала Пулев в интернет пространството. Въпросите им обаче останаха без отговор.

Междувременно поп фолк звездата е на едно от любимите си места, а именно Букурещ, откъдето качва провокативни снимки в силно изрязани бански костюми. Причина за визитата ѝ е нов проект, тъй като преди дни тя писа в социалните мрежи, че няма търпение да сподели с феновете си над какво точно са работили с нейния екип.

Снимка: Официален профил в Instagram