Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин - 24-годишният модел Айрланд, която е плод на любовта му с красивата Ким Бейсингър, стана жертва на насилствен грабеж посред бях ден през уикенда, състоял се на паркинг.

Наследницата на двамата актьори използва своя Инстаграм акаунт, за да разкаже на своите последователи в мрежата за случилото се, а думите ѝ са придружени със снимки, показващи нараняванията по нейното лице. На изображенията, заснети в близък план, ясно се вижда синината под едното ѝ око, стигаща чак до бузата ѝ.

Вижте снимки >>

"В събота, през късния следобед, бях атакувана на паркинг от жена, която видимо бе дрогирана и отчаяна за пари. Тя ме удари в лицето, след което взе вещите ми и изчезна с кола, управлявана от мъжа ѝ", гласят думите ѝ.

За щастие полицията успява да залови и арестува извършителите, благодарение на помощта на няколко души, станали свидетели на случилото се.

"Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото в момента, по време на коронавирус пандемията, много хора остават без работа и са отчаяни за пари. Сега наистина се случват много кражби и грабежи“, споделя тя.

Блондинката уточни, че причината за поста ѝ е желанието да предупреди потребителите на платформата да не забравят да бъдат изключително внимателни. Тя призова всички да пазят не само себе си, но и своите близки.

"Това са трудни времена и ние трябва да се грижим един за друг", завършва посланието ѝ.

Тя обаче не посочи точното място на премеждието. Но американската преса посочва, че най-вероятно става въпрос за Лос Анджелис, тъй като наследницата на Болдуин отдавна живее в Меката на киното.

Настоящата съпруга на баща ѝ - 36-годишната испанка Хилария, също се включи в множеството коментари под публикацията, изказващи загрижеността на близките и почитателите на Айрланд, изразявайки облекчението си от факта, че въпреки ужасния инцидент, доведената ѝ дъщеря е добре... поне доколкото е възможно.

"Толкова много се радвам, че си в безопасност! Обичаме те", написа тя, слагайки сърце, за да засвидетелства своите чувства и подкрепа.

Един от феновете на модела не на шега ѝ предложи да се запише на уроци по кунг-фу.

"Така следващия път ще можеш да ги повалиш на земята и да ги завържеш за някой стълб, докато нещата се успокоят", предложи той.

"Всъщност бях парализирана", отговори му тя.