Мадона невинаги е била световна мегазвезда - всъщност тя е работила някои съвсем "нормални" неща преди да стане такава. През 70-те години на миналия век блондинката е била доста далеч от постигането на най-смелите си мечти като танцьорка.

Животът в Ню Йорк като млада жена е труден, а печеленето на пари - още повече, което означава, че тя се захваща с някои особени работи - включително да позира гола. В крайна сметка тя позира без дрехи в часове по изкуство, водени от фотографа Мартин Шрайбер, който по-късно продава снимките на списание "Playboy".

Embed from Getty Images

Преди да се сдобие със слава и след като позира гола, Мадона работи в Dunkin' Donuts на Тайм Скуеър, Ню Йорк. Но стажът ѝ като сервитьорка на понички не продължава дълго, защото по всичко личи, че е била доста палава служителка.

Опитвайки се да се реализира като танцьорка, Мадона, която сега е на 61 години, не е била добра служителка в работата си в Dunkin' Donuts и в крайна сметка е уволнена.

Докато се опитва да популяризира името си през 80-те години, тя се присъединява към рок група - The Breakfast Club, в която влизат тогавашният ѝ годеник Дан Гилрой и брат му. Нещо, което може да ви изненада обаче, е фактът, че тя не е пеела - всъщност е започнала да свири на барабани и китара. Напуска групата, за да поеме по свой път, и създава собствена такава, наречена Emmy and the Emmys - поп-пънк група, която изнася концерти в сърцето на Манхатън. Звездата на групата този път е Мадона - нещо, което вероятно ѝ дава истинска представа за славата, която ще постигне по-късно.

През 80-те години на миналия век Еми и Еми издават своя собствена демокасета, която включва общо четири песни: Bells Ringing, Drowning, (I Like) Love For Tender и No Time For Love. след това тя започва соловата си кариера, която често е наричана "фаза преди Мадона" - преди да се превърне в звездата, която всички познаваме и обичаме днес.

Нещата, които тя създава през този период, представлява колекция от демо версии, написани и записани от Мадона в началото на 80-те години. Някои от песните, които тя пише през тази епоха от живота и кариерата си, са: Ain't No Big Deal, Crimes Of Passion, Don't You Know, Laugh To Keep From Crying, Everybody, Burning Up и Stay.

Embed from Getty Images