Поп певецът Миро е решил да се поглези подобаващо преди сериозната работа, която го чака като водещ на новото шоу "Любимците на България" по БНТ.

Миро (Official)

Той избра за почивка Флоренция, където има много приятели в музикалните среди. Възможно е визитата до Ботуша да е романтична ваканция за годишнината от сватбата им с Ели Златанов, която живее и работи предимно в Лондон. Те се венчаха на остров Корфу преди 5 години в края на август. Чаровникът се подвизава в шикозно жилище на площад Санте Кроче.

"Част от нашият нов дом следващите дни", написал е той и е публикувал снимки на стаите. 

Повечето хора отбелязват изключителната физическа форма, с която се е сдобил след години тренировки и го поздравяват. По добре оформеното му тяло се захласват куп дами.

Миро (Official)

Възможно визитата до Ботуша да е романтична ваканция за годишнината от сватбата им с Ели Златанов, която живее и работи предимно в Лондон, но по принцип когато са заедно, го отбелязват в социалните мрежи. Те се венчаха на остров Корфу преди 5 години в края на август.

Една от последните разходки на поп звездата из Флоренция е в Градината на Бардини, разположена на 4 хектара. Певецът се е снимал на фона ѝ с тениска с италиански надпис "Четенето променя всичко". Застанал е до каменната статуя на куче, в чиято паст вероятно за майтап е сложил фас.

Изпълнителят на "Август е септември" за втори път влиза влиза в ролята на водещ - преди години събираше влюбени в "Наистина любов" по bTV.

Миро (Official)

"Любимците на България" стартира на 23 септември в 21 часа и ще се излъчва всеки четвъртък. В предаването зрителите и дигиталните потребители ще определят най-обичаните популярни личности у нас. Своята номинация в 12-те категории - спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци, всеки може да направи до 12 септември на сайта на БНТ.

Миро (Official)