Всички почитатели на гръцката музика, и най-вече тези на супер звездата Никос Вертис, чиято слава отдавна е напуснала пределите на южната ни съседка, са обзети от еуфория, тъй като дългоочакваният му концерт у нас, който бе отлаган на два пъти заради пандемията, ще се състои след по-малко от месец. На 30 март харизматичният певец, покорил сърцата на публиката, ще се качи на сцената в зала "Арена Амеец" в София, където ще изпълни не само едни от най-големите си хитове, но и някои от последните си парчета, подарявайки на всички присъстващи една наистина незабравима вечер, изпълнена с редица положителни емоции и белязана с добро настроение.

Очаква се най-известният изпълнител, изявяващ се в стила лаика - завладяващ микс от традиционната за страната му музика, но с поп звучене, да пристигне в столицата ни с екип от общо 35 човека, като 25 от тях ще вземат участие в неговото грандиозно шоу. А сега един от вас ще го посети, вземайки със себе си най-близкия си човек, с когото да сподели преживяването, благодарение на специалната игра на Dir.bg, с която спечели билет за двама!

Какъв беше нейният регламент:

Всички, желаещи да се включат в нея, трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg във Фейсбук, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

И накрая, последната стъпка, която бе нужно да изпълния, бе да отбележат в коментарите под поста онзи човек, който искат да бъде с тях, придружавайки ви на събитието и допълвайки удоволствието им от него.

Готово!

Срокът бе от 08.03. до 15.03.2022 г. включително.

А сега е моментът да обявим печелившия в играта ни: Неговото име е Радостин Евтомов! Честито!

Благодарим на всички, които се включиха и обещаваме още награди скоро! 

Никос Вертис е един от най-обичаните и желани съвременни изпълнители на гръцка музика, превърнал се в международна сензация. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. От този момент животът му е музика - композира, свири и пее.

Един от последните му хитове - S'Agapao има повече от 23 милиона гледания в YouTube.

Повече информация за концерта можете да видите ТУК >>