Коронавирус пандемията раздели много хора от семействата им и ни изправи пред изпитанието да не виждаме близките си с месеци. Пред същото предизвикателство е изправено и кралското семейство във Великобритания, особено след като принц Хари, съпругата му Меган и синът им Арчи се преместиха в САЩ.

Вижте снимки на Хари и Меган >>

Най-много от раздялата страдал принц Чарлз, който, както пише в. "Дейли мейл", е проговорил за това колко е тъжен, че не е виждал внука си Арчи около цяла година, тъй като семейството на принц Хари замина за Канада през миналия ноември.

Преди около година кралската двойка изненадващо реши да се оттегли от кралското семейство във Великобритания и да продължи живота си в чужбина. Първо Меган замина с Арчи за Канада, после и принц Хари се присъедини към тях и след около 6 седмици семейството им се установи в САЩ.

От миналия ноември Хари и Меган два пъти се завръщаха във Великобритания, но без сина си, който вече е на година и половина. През това време принц Чарлз не е виждал най-малкия си внук и много тъгува заради това.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Според източник на изданието, Чарлз обичал да се отбива във Фрогмор котидж, докато Хари, Меган и малкото им момче живееха там. Всъщност принц Чарлз не е единственият, който тъгува, че не може да вижда Арчи. На кралица Елизабет Втора и на принц Филип също им липсва техният правнук. И за всички е странно, че Хари не отглежда детето си близо до семейството на брат си принц Уилям, както винаги е твърдял, че иска да бъде.

Снимка: Официален профил в Instagram

Оказва се обаче, че, макар и да са далече, Хари, Меган и Арчи поддържат връзка с принц Чарлз и останалите членове на британското кралско семейство и Чарлз дори бил много щастлив, когато, по време на разговор в Zoom през септември, Арчи го нарекъл "дядо".