Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да увреди още повече отношенията си с останалите членове на кралското семейство, съобщи MailOnline.

Приятел на аристократът споделил пред британския в."Mail on Sunday", че принц Уилям бил разочарован и "много загрижен" след поредните му публични изказвания за липсата на подкрепа в семейството за съпругата му Меган, когато тя имала проблеми с психичното здраве, пише БТА.

Малкият син на Чарлз и покойната лейди Даяна критикува фамилията си по време на 95-минутния епизод на предаването "Аз, какъвто не можете да ме видите", което води с американската тв звезда Опра Уинфри по Apple TV, макар че нападките не бяха толкова остри, както при предишните му публични изяви и особено в интервюто, което дадоха с Маркъл пред Уинфри през март.

Британският принц сподели, че той самият се срамува за начина, по който реагирал, когато жена му Меган му признала, че понякога мисли за самоубийство и обвини "системата", заради която точно в този момент трябвало да участва в публично събитие.

Снимка: Getty Images