Принцеса Шарлен отпразнува Великден със семейството си.

Кралската особа, която доста време беше разделена със съпруга си принц Албер и техните 7-годишни близнаци - принц Жак и принцеса Габриела, заради здравословните ѝ проблеми, прекара празника у дома, споделяйки трогателна снимка от него.

На кадъра, публикуван през късния неделен следобед в Инстаграм профила на кралското семейство на Монако, Шарлен позира в празнично бяло с тематично зайче и кошница. "Честит Великден!", просто подписа тя към семейното изображение, поставяйки сърце.

Вижда се, че тя е с много къса руса коса и е предпочела да не показва лицето си, като не гледа право в обектива.

44-годишната Шарлен сподели и още снимки като история в платформата, включително и такава, на която четиримата се намират в частния параклис на двореца, където празнували Великденска литургия с Пере Пензо, дворцовият свещеник от 1958 г.

Фотосесията се провела в двореца до малкия семеен басейн, който принц Райнер III построил в градината. Това е първият семеен портрет на семейството от миналия август. Преди време 64-годишният принц Албер разкри, че съпругата му е потърсила медицинска помощ в швейцарска клиника.

Принцесата се завърна в Монако в началото на март, продължавайки лечението си в княжеството, но не е била виждана публично и не е възобновила официалните си задължения.